Blog_NO_TOCAR

Festa, civisme i convivència


festa esplaiAquest matí he estat a la Festa Esplai, al Parc Nou de Sant Cosme. Ja he perdut el compte de quantes d’aquestes festes ha organitzat la Fundació Catalana de l’Esplai, però encara guardo la samarreta de la primera festa, amb lel dibuix de petjades en colors d’unes bambes.
Cada any, quan canvio la roba d’hivern per la d’estiu, ensopego amb aquesta samarreta i la miro una estona. Ja no me la poso: és enorme, està donada i descolorida, però és tot un símbol del que no em vull desprendre… i la torno a guardar.
Cada any la festa celebra un tema de caire educatiu i aquest cop anava sobre la proposta educativa Barrinem, un conjunt d’iniciatives per fomentar el civisme i la convivencia als barris. Hi ha un lloc millor per celebrar una festa com aquesta que un parc públic, en una primavera verda i lluminosa?
Un detall: només havia donat quatre pasos des de l’entrada quan se m’han acostat dos nois i educadament m’han convidat a donar sang per a tots els nens hospitalitzats que en necessiten. Quan ens hem acomiadat, m’ha semblat que les seves petjades sobre el camí tenien el mateix color de la primera samarreta.

Aprendizaje-Servicio

Aprender haciendo un servicio a la comunidad.
En este apartado encontrarás información, aclaraciones, reflexiones, bibliografía, experiencias, vídeos y diversos documentos que te ayudarán a profundizar en el concepto de aprendizaje-servicio.

*Los contenidos que siguen proceden de la web www.roserbatlle.net

No dudes en contactar con nosotros escribiéndonos a este email 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad